HIT - Vaporizační sada Open Vape FIY KIT

26.05.2016 05:57

oHlavní novinkou je první kapesní vaporizér v historii, který umožňuje vaporizaci vlastnoručně namíchaného oleje/výtažku nebo extraktu z bylin! Bez zápachu, naprosto diskrétí, jedno naplňení při denním úživání vydrží až 14dní!

Sada Open Vape FIY Kit se skládá z velmi úzkého nenápadného vapíku ve tvaru klasické tužky totožné s el.cigaretou a precizněvyladěného příslušenství. Vaporizér O.pen Vape FIY je navržen tak aby nikdy nedošlo k ucpaní, spálení nebo jiné poruše vlivem hustoty extraktu! jedno naplňení vydrží až na 7-14dní spokojené inhalace)) Pára nezanechává žádný zápach při užití jakékoliv směsi, protože nedochází k spalování látek, ale pouze odpaření. Můžetetak směle inhalovat oblíbenou směs na jekémkoliv místě aniž by o Vás někdo věděl nebo něco cítil. Tento kvalitní přístroj s 2letou zárukou nabízíme za akční cenu 1190,-!!!

 

 Video jak vše funguje najdete zde a všude na youtube =) 

-----------------------------------------

Nebo další novinka za prijatelnou cenu je na nový kapesní vapík přímo na suché bylinky. (doporučujme levanduli=)

 

G Pro Herbal je elegantní kapesní vaporizér s třístupňovým nastavením teploty. Tento technologický zázrak určený k bezvadné vaporizaci bylin byl vyvinut v souladu s přáními zákazníků a s důrazem na výkonnost i snadné zacházení. Vnitřní strukturu vapíku tvoří topná komora z ušlechtilé, nerezové oceli. 

Kapesní vaporizér G Pro Herbal produkuje páru s čistou chutí. Výhodou černého vaporizéru je dále atraktivní design, jednoduché ovládání, USB i klasické nabíjení, baterie se slušnou výdrží a hlavně nastavitelná regulace teploty vaporizace (160 °C, 193 °C, 215 °C). Kapacita komory 0,6 gramu. 

Výrobce důrazně nedoporučuje vaporizaci esenciálních olejů a náplní do elektronických cigaret! Narzdíl od OPEN vape, viz nahoře)

Více zde: https://www.e-grow.cz/products/kapesni-vaporizer-g-pro-herbal/

------------------------

Nově také skladem vaporizéry Volcano classic a Volcano Digit za velmi přijatelné ceny, již od 6790,-Kč

 

 

 

 

Zpět