LED osvětlení které funguje!

03.04.2019 02:24

 

Pěstební LED světlo SANlight Q6W 215 W 

mombinuje všechny výhody, které pěstitel potřebuje. Pro prostor 120x120cm jsou doporučeny 2 ks panelu Q6W.

SANlight Q6W Led modul byl navržen pro domácí a profesionální použití. Nabízí možnost propojit do sebe až 7 kusů. Kombinace vysoké kvality osvětlení a technologie napájení zaručuje vysokou svítivost s dlouhou životností při zachování nízké spotřeby. Pasivní chlazení zvyšuje spolehlivost produktu. Výrobek nevydává při provozu žádný hluk. Univerzálně využitelné světelné spektrum je vhodné pro růst i květ.

 

Technické parametry:
- Photosynthetic Photon Flux (PPF) LED Modul: 580 µmol/s 
- širokopásmové spektrum 
- spotřeba: 215 W 
- LED úhel 90° 
- široké spektrum 400-760 nm (pro lidské oko teplá bílá)
- efektivnost modulu: 2,7 µmol/J  
- 90% svítivost po 80.000 hodinách provozu (9 let NONSTOP provozu) 
- rozměry délka x šířka x výška - 664x177x128 mm 
- pasivní chlazení (zcela tiché) 
- krytí: IP40

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Po 3.měsíčním testování Vám můžeme řict že tento LED panel opravdu funguje tak jak je popisován. Plně dokáže nahradit 400W sodíkovou výbojku s poloviční spotřebou! Je pravda že první pěstování s LED panelem bylo trochu jiné než s klasickou sodíkovou výbojkou, ale výsledek stál za to a mile překvapil. Při pěstování pod LEDkama rostlinám přidejte asi o 20% více hnojiv, protože v rostilně která příjmá více světla dochází k zrychlené fotosyntéze, tudíž spotřeubje více živného roztoku. Rostlina se nebude tak rozpínat jako pod sodíkem ale plody budou mnohem masivnější pevnější a chutnější. Jeden LED panel s přehledem osvětlí plochu 90x90 až 120x120, je vhodný tedy na 9 až 16rostlin. Nevydává vůbec žádné horko, takže ho můžete mít o dost níže než klasickou výbojku. Kdo by ho chtěl vidět v ¨akci¨ a dozvědět se více info, zastavte se u nás na prodejně, jeden kousek nám tam svítí na banány a chilly papričky))
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
LED panel 200W Agrolite
 
 
 
Teplota chromatičnosti 3500K (vhodné na růst i květ)

Doporučeno pro pěstování na ploše cca 1 m2 (stany 90x90 až 120x120)

Životnost 50.000 hodin.

 

LED panel 200W Agrolite
Po 3.měsíčním testování Vám můžeme řict že tento LED panel Agrolite 200W opravdu funguje tak jak je popisován. Plně dokáže nahradit 400W sodíkovou výbojku s poloviční spotřebou! Je pravda že první pěstování s LED panelem bylo trochu jiné než s klasickou sodíkovou výbojkou, ale výsledek stál za to a mile překvapil. Při pěstování pod LEDkama rostlinám přidejte asi o 20% více hnojiv, protože v rostilně která příjmá více světla dochází k zrychlené fotosyntéze, tudíž spotřeubje více živného roztoku. Rostlina se nebude tak rozpínat jako pod sodíkem ale plody budou mnohem masivnější pevnější a chutnější. Jeden LED panel s přehledem osvětlí plochu 90x90 až 120x120, je vhodný tedy na 9 až 16rostlin. Nevydává vůbec žádné horko, takže ho můžete mít o dost níže než klasickou výbojku. Kdo by ho chtěl vidět v ¨akci¨ a dozvědět se více info, zastavte se u nás na prodejně, jeden kousek nám tam svítí na banány a chilly papričky))

 

Zpět